lv
kZrCGEMSZTuckxcIx1EuP5gu4P2xtsPODc5SxDpj
1069845

Vācijā klimata aktīvisti protestē pret ogļraktuvēm; ieņēmuši ekonomikas ministra biroju

Vācijā klimata aktīvisti protestē pret ogļraktuvēm; ieņēmuši ekonomikas ministra biroju
Klimata aktīvistiem Vācijas ciematā Luceratā turpinot protestus pret ogļu raktuvju paplašināšanu, viņu atbalstītāji ieņēmuši Vācijas ekonomikas ministra Roberta Hābeka reģionālo biroju Flensburgā.
LZA kā pērnā gada sasniegumus zinātnē izceļ pētījumus par vēža ārstēšanu, ūdeņraža iegūšanu un vēsturi
Rīga, 13.janv., LETA. Latvijas Zinātņu akadēmija (LZA) tradicionāli ir apkopojusi pērnā gada lielākos sasniegumus zinātnē Latvijā, kopumā izceļot 12 pētījumus par dažādām tēmām, piemēram, vēža ārstēšanu, Latvijas vēstures dažādiem aspektiem un efektīvā...
Vitenbergs: Lai virzītos tālāk ar ostu reformu, tiek strādāts pie juridiskiem jautājumiem un gaidīts Satversmes tiesas spriedums

Lai virzītos tālāk ar ostu reformu, šobrīd tiek strādāts pie juridiskiem jautājumiem, kā arī tiek gaidīts Satversmes tiesas spriedums, intervijā aģentūrai LETA stāstīja satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs (NA).

Viņš stāstīja, ka 1.janvāris bija termiņš,...

ISW: Krievijas spēki, iespējams, ieņēmuši Soledaru
Krievijas spēki kontrolē lielu daļu, ja ne visu Doneckas apgabala Soledaru, un tiem, acīmredzot, izdevies izspiest Ukrainas spēkus no apdzīvotās vietas rietumu nomalēm, teikts ASV Kara studiju institūta (ISW) jaunākajā ziņojumā.


Komentāri