lv
xxFZHy0iPbEoCl5iCmgt0eYXzzfZzODVSEymK8cX
106340

Jānis Sārts: Krievija ir norietoša valsts – tas izskaidro tās uzvedību

Jānis Sārts: Krievija ir norietoša valsts – tas izskaidro tās uzvedību
Mēs visur redzam, ka Krievija ir norietošs elements, un nekas neliecina par to, ka tas varētu mainīties. Vienlaikus pagājušais gadsimts mums mācījis, ka Krievijā viss ir stabili, līdz mirklim, kad tas tā vairs nav, – tā intervijā Latvijas Radio raidījumā "Brīvības bulvāris" sacīja NATO Stratēģiskās izcilības komunikācijas centra vadītājs Jānis Sārts, kura vērtējumā iespējamais Krievijas sabrukums var gan ievilkties, gan notikt pietiekami strauji – abas opcijas ir iespējamas.
Viltotā zivs, sacepums un pankūkas. Ķirbju receptes no pagātnes
Rudens ir laiks, kad savu sezonas uznācienu piedzīvo ķirbji. Zīmīgi, ka tos var gatavot kā saldajos, tā sāļajos ēdienos, atliek vien izlemt un ķerties klāt. Dažādas ķirbju pagatavošanas receptes aizgūtas no izdevuma "Zeltene" pagājuša gadsimta 30. gadu...
Gājis bojā viens no Hersonas apgabala okupantu līderiem Stremousovs
Krievijas mediji vēsta, ka ceļu satiksmes negadījumā gājis bojā Kirils Stremousovs, kuru Krievija bija iecēlusi par vienu no vadītājiem okupētajā Hersonas apgabala teritorijā Ukrainā.
Rīgā nākamgad darbu sāks Civilās aizsardzības un operatīvās informācijas pārvalde
Rīgas pašvaldībā 2023. gada 1. janvārī darbu sāks Civilās aizsardzības un operatīvās informācijas pārvalde. To paredz Rīgas domes 9. novembrī atbalstītie grozījumi pašvaldības nolikumā.


Komentāri