lv
TZoKStDqu3qv1Su3lVpwXsEhileCJcalvhw43NGg
1062933

Atbalsta 700 000 eiro piešķiršanu pasaules hokeja čempionāta norisei Rīgā

Atbalsta 700 000 eiro piešķiršanu pasaules hokeja čempionāta norisei Rīgā

Rīgas domes Finanšu un administrācijas lietu komiteja šodien atbalstīja 700 000 eiro piešķiršanu 2023.gada pasaules hokeja čempionāta norisei galvaspilsētā.

570 000 eiro paredzēti SIA "Hokeja akadēmija" čempionāta organizatorisko izdevumu segšanai, 100 000 eiro - Rīgas pilsētas noformējumam čempionāta laikā un 30 000 eiro sabiedriskā transporta pakalpojumiem komandu pārvadāšanai.

Gala lēmums par pašvaldības atbalstu čempionāta norisei jāpieņem Rīgas domei.

Kā ziņots, pasaules čempionāts hokejā, kuru kopīgi rīkos Tampere Somijā un Rīga Latvijā, norisināsies no 2023.gada 12. līdz 28.maijam.

Krievijas iebrukuma Ukrainā dēļ aprīlī Starptautiskā Hokeja federācija (IIHF) atņēma Krievijai tiesības rīkot 2023.gada pasaules hokeja čempionātu Sanktpēterburgā, un vēlāk tika apstiprināts, ka čempionātu rīkos Rīga un Somijas pilsēta Tampere.

Pulkvedis Pudāns: Esmu pārsteigts par Krievijas komandieru pārbīdēm

Krievijas Bruņoto spēku ģenerālštāba priekšnieka Valērija Gerasimova iecelšana par Ukrainā karojošā Krievijas karaspēka komandieri ir neliels pārsteigums, taču apšaubāms, vai līdz ar komandieru pārbīdēm Krievijai būs jauna stratēģija Ukrainā, sacīja La...

Grafs: Būtiski jāpilnveido valsts uzņēmumu valdes un padomes locekļu atlase

Publiskotais neatkarīgais izvērtējums par VAS "Latvijas valsts mežu" valdes un padomes locekļu atlases procesiem apstiprina bažas par apšaubāmo praksi, kādā notikusi uzņēmuma amatpersonu atlase, un, ņemot vērā identificētās kļūdas, jāvērtē amatpersonu ...

Grieķijā vandāļi apķēpājuši holokausta memoriāls

Grieķijā vandāļi nodarījuši bojājumus holokaustā nogalināto ebreju memoriālam Salonikos, un tas ir jau otrais šāda incidents pēdējo nedēļu laikā.

Sienas gleznojums, kas piemin ebreju deportēšanu no Salonikiem uz Aušvicas-Birkenavas koncentrācijas nometn...



Komentāri