lv
Ga4EljTIWHdY9xxQIpYr1oQQVp0He03mSDWVmtza
1062214

Saeima no amata atbrīvo VDK aģentu kortotēkā minēto tiesnesi Arni Nagli

Saeima no amata atbrīvo VDK aģentu kortotēkā minēto tiesnesi Arni Nagli
Saeima ceturtdien vienbalsīgi no amata atbrīvoja Zemgales tiesas tiesnesi Arni Nagli. Līdz ar viņa došanos pensijā var teikt, ka amatu atstājis pēdējais tiesnesis ar Valsts drošības komitejas (VDK) aģenta kartīti. Tā uzsvēra vēsturnieks un tagadējais Saeimas deputāts Gatis Liepiņš ("Jaunā Vienotība"), kuru par vārda ''kolaborants'' lietošanu savulaik tiesnesis sodījis.
Plūdu draudi Latvijas upēs saglabāsies līdz pavasarim

Plūdu draudu situācija Latvijas upēs saglabāsies līdz pat pavasarim, šodien pēc starpinstitūciju sanāksmes palu un plūdu preventīvo pasākumu koordinēšanai atzina iesaistītās amatpersonas.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) Progn...

Epermane atstās gan Bauskas slimnīcas, gan NRC Vaivari vadītājas amatus

Margarita Epermane atstās gan Bauskas slimnīcas, gan Nacionālā rehabilitācijas centra (NRC) "Vaivari" vadītājas amatus. Pēc nepilnu piecu mēnešu darba Bauskas novada kapitālsabiedrības SIA "Bauskas slimnīca" valdes locekle Epermane izteikusi vēlmi pame...

Saeimā nodibina deputātu grupu reto slimību pacientu atbalstam

Pēc Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas ierosinājuma ceturtdien, 12.janvārī, izveidota deputātu grupa reto slimību pacientu atbalstam, informēja Latvijas Reto slimību alianses valdes priekšsēdētājs Juris Beikmanis.

Par grupas vadītāju ievēlēts Laur...



Komentāri