lv
iGogqp3KRz0XwcsbTnh2IMZo0Chc0xrAWtcopj05
1060374

Saeimas Latgales apakškomisiju vadīs Teirumnieks

Saeimas Latgales apakškomisiju vadīs Teirumnieks

Ceturtdien Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Latgales apakškomisijas priekšsēdētāja amatā ievēlēts deputāts Edmunds Teirumnieks (NA), pirmajā sēdē nolēma apakškomisijas deputāti.

Savukārt apakškomisijas sekretāra amatā ievēlēts Rihards Kozlovskis (JV).

Apakškomisijā strādās arī deputāti Česlavs Batņa (AS), Anita Brakovska (ZZS), Līga Kozlovska (ZZS), Vilis Krištopans (LPV), Kaspars Melnis (ZZS), Viktorija Pleškāne (Stabilitātei), Anna Rancāne (JV), Leila Rasima (P), Andrejs Svilāns (AS), Juris Viļums (AS).

Saskaņā ar Saeimas kārtības rulli darbu sagatavošanai vai sevišķu uzdevumu veikšanai komisija var ievēlēt no saviem locekļiem ne vairāk kā divas apakškomisijas. Apakškomisijas sastāvā var iekļaut arī deputātus, kas nav attiecīgās komisijas locekļi, ja viņi tam piekrīt.

Kalniete: ES ar sankcijām jāvēršas arī pret informācijas kara īstenotājiem

Eiropas Savienībai (ES) ar sankcijām ir jāvēršas arī pret informācijas kara īstenotājiem, uzsver Eiropas Parlamenta (EP) deputāte Sandra Kalniete (JV).

Kā informēja politiķes palīdze Elīna Bīviņa, eiroparlamentāriete īpašajā komitejā par ārvalstu iejauk...

Par labāko popmūzikas albuma godu sacentīsies 5 nominanti

Par "Zelta mikrofona" balvu kategorijā "Labākais popmūzikas albums" šogad sacentīsies mūziķis "Shipsea" ar ierakstu "Apgaismo mani", "Chris Noah" ar albumu "Red Light", "Marta" ar ierakstu "Dabas parādība", grupa "Sudden Lights" ar albumu "Miljards vas...

Valdībai būs jāvērtē iedzīvotāju iniciatīva par algu iesaldēšanu amatpersonām

Saeima šodien izvērtēšanai Ministru kabinetā nodeva vairāk nekā 10 000 pilsoņu kolektīvo iesniegumu par algu iesaldēšanu augstākajām valsts amatpersonām. Valdībai līdz 15.aprīlim jāsniedz parlamentam ziņojums par izvērtējuma rezultātiem.

Kā iepriekš inf...



Komentāri