lv
TtobRtaFe40gruUsXLV4b32XJ7tpbGcOxYvqnLAT
1059753

Ryanair slēgs bāzi Briseles galvenajā lidostā

Ryanair slēgs bāzi Briseles galvenajā lidostā

Īrijas zemo cenu lidsabiedrība "Ryanair" trešdien paziņoja, ka slēgs savu bāzi Briseles galvenajā lidostā, tādējādi protestējot pret lidostas operatora lēmumu palielināt cenas.

Šis lēmums neietekmēs "Ryanair" darbību Briseles Šarleruā lidostā, kas ir aviokompānijas galvenā bāze Beļģijā.

Lidsabiedrība norāda, ka šāds lēmums pieņems pēc tam, kad Briseles Zaventemas lidosta paziņoja, ka no 2023.gada aprīļa cenas pieaugs par 11%.

"Ryanair" jau ziemas periodā bija apturējusi savu darbību šajā lidostā, taču tagad lidsabiedrības vadītājs Maikls O'Līrijs pavēstīja, ka šīs bāzes darbība netiks atjaunota.

Uzņēmums skaidro, ka lidojumi uz 12 galamērķiem no Zaventemas lidostas turpmāk tiks veikti ar lidmašīnām, kas nav bāzētas šajā lidostā.

Kā ziņots, "Ryanair" pēdējās nedēļās Beļģijā saskāries ar vairākiem darbinieku streikiem, viņiem pieprasot uzņēmumam valstī pilnībā ievērot darba likumus.

ES Tiesa: Pašnodarbinātā seksuālā orientācija nevar būt darba atteikuma iemesls

Eiropas Savienībā (ES) pašnodarbināta cilvēka seksuālā orientācija nevar būt līguma slēgšanas atteikuma iemesls, pat ja nacionālie likumi pieļauj pretējo, ceturtdien nolēma ES Tiesa.

Lēmums pieņemts saistībā ar sūdzību, ko iesniedzis kāds Polijas pilson...

Slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies līdz 286

Aizvadītajā diennaktī Latvijas slimnīcās esošo Covid-19 pacientu skaits samazinājies no 302 līdz 286 pacientiem, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija.

Pēdējās diennakts laikā Latvijas stacionāros ievietoti 28 Covid-19 pacienti...

Pērn par 13% audzis pieprasījums pēc jauniem auto. Ko cilvēki pērk?

Aizvadītajā gadā Latvijā par 13% audzis jaunu auto pirkumu skaits, un sevišķi pieprasīti bijuši dažādi elektroauto - šajā segmentā jaunu automašīnu skaits audzis 2,5 reizes pret iepriekšējo gadu, liecina "Citadele Leasing" apkopotā informācija.

Pērn par...



Komentāri