lv
odliJACs5PwAldsoTprS9RYHeQOdNW3RaXAjd3m1
1059706

Sporta politika, cīņa par prēmijām, finanšu reforma un jauns likums

Sporta politika, cīņa par prēmijām, finanšu reforma un jauns likums
Decembra vidū Latvija beidzot tika pie jaunās valdības, bet neilgi pirms Ziemassvētkiem Saeimā kļuva zināms sporta augstākās institūcijas – sporta apakškomisijas – vadītājs. Kādas ir sporta galvenās prioritātes tuvākajos gados, vai sporta sistēmas sakārtošana stagnē un kādi būs izaicinājumi – par to "Delfi TV" raidījumā "Aizmugure" žurnālists Uldis Strautmanis diskutēja ar Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisijas priekšsēdētāju Dāvi Mārtiņu Daugavieti (JV) un Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) valsts sekretāra vietnieku un Sporta departamenta direktoru Edgaru Severu.
'Nebija jārisina ārpus slimnīcas' – RAKUS un LOC konfliktu izskata Saeimā
"Šis jautājums nebija jārisina ārpus slimnīcas, bet mums citas izejas nebija, jo neuzklausīja," sarunā ar portālu "Delfi" pēc ceturtdienas, 12. janvāra, Saeimas Pieprasījumu komisijas ārkārtas sēdes, kurā tika skatīts jautājums par Rīgas Austrumu klīni...
Aptauja: 74% ES atbalsta palīdzības sniegšanu Ukrainai
Lielākā daļa Eiropas Savienības (ES) pilsoņu atbalsta bloka pastāvīgo atbalstu Ukrainai, liecina jaunākā Eirobarometra aptauja, raksta "Politco".
Ostapenko un Kičenokai neizdodas sasniegt Adelaidas "WTA 500" turnīra finālu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pārī ar ukrainieti Ludmilu Kičenoku ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Adelaidas "WTA 500" dubultspēļu turnīra pusfinālā.

Ar trešo numuru turnīrā izsētais Latvijas un Ukrainas duets cīņā par vietu finālā ar 4-6, 5-7 piekā...



Komentāri