lv
GTatb2EgHdrvTQBdUarnqGytUG2j52shFCCTmY5J
1057172

LVM aicina meža nozares pārstāvjus piedalīties Latvijas Meža dienās

LVM aicina meža nozares pārstāvjus piedalīties Latvijas Meža dienās

AS "Latvijas valsts meži" (LVM) aicina meža un kokrūpniecības nozares uzņēmumus, mācību iestādes, institūcijas, sabiedriskās organizācijas un citus entuziastus pieteikt dalību "Latvijas Meža dienās", liecina LVM publicētā informācija.

Dalībniekam bez maksas tiks nodrošināta vieta savam meža izziņas stendam un aktivitātēm, iekļaujot tās kopējā pasākuma infrastruktūrā un komunikācijā ar masu medijiem.

Pasākums notiks 26. un 27.maijā LVM dabas parkā Tērvetē.

Pieteikšanās notiek līdz 24.februārim, nosūtot elektroniski parakstītu pieteikuma līgumu uz e-pastu "lvm@lvm.lv" vai nogādājot to papīra formātā uz LVM klientu centru Rīgā, Vaiņodes ielā.

"Latvijas Meža dienu" mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni par ilgtspējīgu meža apsaimniekošanu. Pērn pasākums pulcēja vairāk nekā 14 000 apmeklētāju.

LVM vienīgais īpašnieks ir valsts, bet akciju turētāja ir Zemkopības ministrija.

'Trakais Putins': Pekinā domājot par distancēšanos no Maskavas
Privātās sarunās vairākas Ķīnas amatpersonas laikrakstam "Financial Times" (FT) norādīja, ka Pekinā nevalda apmierinātība ar Krievijas ārpolitiku un ka "Ķīnai nevajadzētu vienkārši sekot Krievijai" Ukrainas jautājumā.
Tiesu darbiniekiem algu varētu celt par 16% prasīto 24% vietā
Šobrīd tiesu darbinieku prasību celt atalgojumu iespējams īstenot tikai daļēji – prasītā 24% algas kāpuma vietā iespējami vien 16%, ceturtdien pēc abu tikšanās žurnālistus informēja Augstākās tiesas (AT) priekšsēdētājs Aigars Strupišs un tieslietu mini...
Interneta vietņu TOP 20 decembrī jauns līderis – «inbox.lv»
2022. gada pēdējā mēnesī, decembrī, kopējās statistikas topā par līderi kļuvusi vietne "inbox.lv", liecina starptautiskā interneta pētījumu un tehnoloģiju uzņēmuma "Gemius" publicētais Latvijas interneta lietotāju apmeklētāko vietņu TOP 20.


Komentāri