lv
FGjz0SBJAbQxK5o4MbIIN1CrPifJLx67CADAJ7xy
105205

Fani satraukti par Madonnas garīgo veselību (+VIDEO)

Fani satraukti par Madonnas garīgo veselību (+VIDEO)

Fani visā pasaulē pauž bažas, ka pēdējo divu gadu laikā popmūzikas karaliene Madonna, nedaudz zaudējusi saikni ar realitāti, jo teju katru dienu ievieto dīvainus video no savas dzīves.

Viņa nekādi nespēj novaldīt savu kāri pēc plastiskajām operācijām un kļūst arvien mazāk līdzīga pati sev pagātnē. Plastisko operāciju speciālisti uzskata, ka Madonna lietojusi fillerus un hialuronskābes injekcijas, bet visticamāk veikusi arī sejas ādas savilkšanas operāciju un plakstiņu korekciju, norāda ārvalstu plašsaziņas līdzekļi.

Izmaiņas popzvaigznes izskatā nebūt nav vienīgais faktors, kas satrauc viņas fanus. Madonnas pielūdzēji izteikuši minējumu, ka zvaigzne iespējams sirgst ar dažām psiholoģiska rakstura problēmām. Kā gan citādi varot izskaidrot dīvainos video, ar kuriem māksliniece regulāri dalās ar pasauli sociālajos tīklos, vai arī viņas pārlieku atklātas fotogrāfijas, kas uzņemtas provokatīvās pozās.

Vai tā ir vēlme apturēt novecošanu, vai uzstājīga tieksme, lai par viņu joprojām neaizmirst, vai, tiešām, veselības problēmas, varam tikai minēt...

Ukraina uzsākusi jau vairāk nekā 42 000 krimināllietu par kara noziegumiem

Ukrainas policija kopš Krievijas pilna apjoma iebrukuma sākuma ir uzsākusi vairāk nekā 42 tūkstošus krimināllietu par kara noziegumiem, kurus izdarījuši krievu okupanti Ukrainas teritorijā, un identificējusi apmēram 168 tūkstošus okupantu.

Par to pastās...

Piejūras vadībai nosacīts sods un jāatlīdzina valstij 4,83 miljoni eiro

Kurzemes rajona tiesa SIA "Atkritumu apsaimniekošanas sabiedrība "Piejūra"" vadībai piespriedusi nosacītu cietumsodu un piespiedu darbu, kā arī apsūdzētajiem solidāri būs jāatlīdzina valstij kopumā 4,83 miljoni eiro.

Uzņēmuma valdes loceklis Ēriks Zapor...

Sinoptiķi pavēstījuši, kāds laiks gaidāms nākamnedēļ. Vai kļūs vēsāks?

Līdz šīs nedēļas beigām Latvijā saglabāsies rekordaugsta gaisa temperatūra, nākamnedēļ tā pazemināsies, prognozē sinoptiķi.

Mārtiņdienā brīžiem līs, vējš lēni līdz mēreni pūtīs no dienvidrietumiem. Gaisa temperatūra naktī saglabāsies virs +5 grādiem un ...



Komentāri