lv
qRViHniU1YGmJAkoAcxMCmB99Cis14GKJsdsie2P
1046860

Saeimā skatīs iniciatīvu liegt prokremliski noskaņotiem cilvēkiem strādāt valsts un pašvaldību iestādēs

Saeimā skatīs iniciatīvu liegt prokremliski noskaņotiem cilvēkiem strādāt valsts un pašvaldību iestādēs
Vairāk nekā 13 000 parakstu iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" ieguvusi iniciatīva – liegt prokremliski noskaņotiem cilvēkiem strādāt valsts un pašvaldību institūcijās. Trešdien, 11. janvārī, šo ierosinājumu atbalstījusi arī Saeimas komisija, un nu plānots vērtēt plašāk iespēju šo liegumu noteikt.
Polija sola piegādāt Ukrainai vācu ražotos «Leopard» tankus
Ukraina saņēmusi ilgi gaidītu ziņu, jo Polija tai gatava piegādāt vācu modernos "Leopard" kaujas tankus. Šāds paziņojums nācis tā dēvētā Ļubļinas trijstūra tikšanās laikā. Tā ir Ukrainas, Polijas un Lietuvas valstu vadītāju sanāksme.
Atstādinātā «Vaivaru» vadītāja vēršas tiesā pret Veselības ministriju
Rudenī no amata atstādinātā nacionālā rehabilitācijas centra "Vaivari" valdes priekšsēdētāja Anda Nulle vērsusies tiesā pret Veselības ministriju (VM) par viņas goda un cieņas aizskaršanu, atstādināšanas laikā izplatot maldinošas ziņas. Tās negatīvi ie...
Brazīlijas nemieri atsaukuši atmiņā iebrukumu ASV parlamentā
Nedēļas nogalē notikušās masveida nekārtības Brazīlijā pārsteidza visu pasauli un raisīja daudzu pasaules līderu nosodījumu. Valdības ēkās iebruka eksprezidenta Žaira Bolsonaru atbalstītāji. Viņš rudenī notikušajās vēlēšanās zaudēja Lulam da Silvam.


Komentāri