lv
MUVmk6P4p3NmBWn82c8JszZhdkR97TlqU7YaaVRX
1046213

Ko Ķīnas robežu atvēršana Covid-19 uzliesmojuma laikā nozīmēs Eiropai?

Ko Ķīnas robežu atvēršana Covid-19 uzliesmojuma laikā nozīmēs Eiropai?
Kamēr pasaulei joprojām jāsadzīvo ar kovidu. Ķīna atcēlusi teju visus ar kovida pandēmiju saistītos ierobežojumus – karantīnas prasības iebraucējiem, kā arī ļāvusi saviem pilsoņiem brīvi ceļot uz ārzemēm. Ņemot vērā ievērojamo infekcijas uzliesmojumu Ķīnā, tas dara bažīgas gan Eiropas valstis, gan ASV. Teju visur ceļotājiem no Āzijas lielvalsts iebraucot jāuzrāda negatīvs tests vai tas jāveic uz vietas. Ķīna šo prasību sauc par diskrimināciju. Bet ASV izplatās jauns omikrona varianta pēctecis – vai arī Eiropai vērts par to raizēties?
Latvijā gada vidējā inflācija pērn sasniedza 17,3%

Latvijā gada vidējā inflācija pagājušajā gadā bija 17,3%, informē Centrālajā statistikas pārvaldē.

Vienlaikus 2022.gada decembrī Latvijā patēriņa cenas, salīdzinot ar novembri, samazinājās par 0,5%, bet gada laikā - 2022.gada decembrī salīdzinājumā ar 2...

Divos mēnešos valsts valodas prasmes testu ir veikušas 2202 personas

Pēdējos divos mēnešos valsts valodas prasmes testu ir pildījušas 2202 personas, informēja Valsts izglītības satura centra sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Bērziņa.

Novembrī no 572 reģistrētām personām testu kārtoja 540 personas, bet decembrī no 1...

Igaunija pieprasa samazināt Krievijas vēstniecības darbinieku skaitu

Igaunija trešdien informējusi Krievijas vēstnieku par lēmumu, ka līdz 1.februārim Krievijai jāsamazina vēstniecības Tallinā darbinieku skaits līdz astoņiem diplomātiem un 15 administratīvajiem, tehniskajiem un apkalpojošajiem darbiniekiem.

Uz Igaunijas ...



Komentāri