lv
Rp8lyVPdsKLtojYlMsc1wnCTwMDv3khnAurquXKl
104597

Gandrīz puse Latvijas uzņēmēju plāno palielināt preču un pakalpojumu cenas

Gandrīz puse Latvijas uzņēmēju plāno palielināt preču un pakalpojumu cenas

Latvijā 43% mazo un vidējo uzņēmumu plāno palielināt preču un pakalpojumu cenas, kas ir zemākais rādītājs Baltijas valstīs, pavēstīja "SEB bankas" pārstāvji, atsaucoties uz bankas veiktās aptaujas datiem.

Vienlaikus šādu risinājumu plāno 51% Lietuvas un 50% Igaunijas mazo un vidējo uzņēmumu.

Aptaujā arī secināts, ka 20% Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu plāno pārskatīt sniegto pakalpojumu un preču klāstu, 19% uzņēmumu plāno saīsināt darba laiku, savukārt 15% Latvijas mazo un vidējo uzņēmumu meklēs energoefektīvākus risinājumus.

Lietuvā 24% mazo un vidējo uzņēmumu pārskatīs piedāvāto preču un pakalpojumu klāstu, 16% saīsinās darba laiku, kā arī 16% meklēs energoefektīvākus risinājumus. Savukārt Igaunijā īsākas darba stundas plāno strādāt 19% mazo un vidējo uzņēmumu un tikai nedaudz mazāk - 18% norāda, ka nogaidīs un neveiks nekādas papildu aktivitātes šī brīža ekonomisko izaicinājumu pārvarēšanai.

Vienlaikus 10% Latvijas, 10% Lietuvas un 13% Igaunijas mazo un vidējo uzņēmumu atzīst, ka nav sagatavojušies iespējamiem izaicinājumiem gaidāmajā ziemas sezonā.

Daugavpils mērs Elksniņš atklāj, vai plāno aiziet no Saskaņas

Daugavpils pilsētas pašvaldības vadītājs Andrejs Elksniņš no partijas "Saskaņa" aiziet nedomā, un pauž pārliecību, ka partijai ir jāmainās, uzzināja aģentūra LETA.

"Saskaņai" ir jāmainās, un tās vadībā ir jānāk jauniem, spēcīgiem un talantīgiem līderiem...

Grieķijā - ģenerālstreiks: satiksme traucēta, TV un radio ziņu nav (+VIDEO)

Sabiedriskā transporta kustība Grieķijas galvaspilsētā trešdien būtiski traucēta, kā arī netiek pārraidītas televīzijas un radio ziņas, jo arodbiedrības valstī rīko ģenerālstreiku, lai protestētu pret straujo cenu pieaugumu.

Streiks Atēnās skāris autobu...

Aļošas demontāžas laikā policija dežurē arī pie pieminekļa Latgales Māra

Padomju pieminekļa "Rēzeknes atbrīvotājiem" jeb tautā sauktā "Aļošas" demontāžas laikā Rēzeknē policijas ekipāža dežurē arī pie pieminekļa "Vienoti Latvijai" jeb "Latgales Māras", informēja Rēzeknes domes deputāte Ināra Groce.

Abus pieminekļus šķir apmē...



Komentāri