lv
SBohRbzKP4emMkaWkL92WkBbgWM2k0NX9kjQOn2s
1040455

Kravas vilcienos atklāj 124 000 kontrabandas cigarešu

Kravas vilcienos atklāj 124 000 kontrabandas cigarešu
Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes un Valsts robežsardzes amatpersonas, veicot kravas vilcienu kontroli uz Latvijas–Baltkrievijas robežas, atklāja 124 000 kontrabandas cigarešu (6200 paciņas cigarešu), kas bija paslēptas čuguna kravās un vagonu konstrukcijās, informēja VID. Cigarešu slēptuves operatīvi atklāt palīdzēja muitas kinologi ar darba suņiem.
Jēkabpils novadā aizvadītajā diennaktī no applūdušām mājām evakuēti pieci cilvēki
Jēkabpils novadā aizvadītajā diennaktī no applūdušām mājām glābēji evakuējuši piecus cilvēkus, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).
Pirmo reizi Latvijas Radio 1. studijā muzicēs stīgu trio «Baltia»
2023. gada pirmajā Latvijas Radio 3 – ''Klasika'' rīkotajā koncertā 16. janvārī pulksten 18.00 Latvijas Radio 1. studijā varēs dzirdēt pērn dibināto stīgu trio "Baltia" – vijolnieci Paulu Šūmani, altisti Jevgēniju Frolovu un čellisti Annu Veselovu.
Baltkrievija atceļ ģeogrāfisko nosaukumu latīņu transliterāciju

Baltkrievijas varas iestādes ir atcēlušas šīs valsts ģeogrāfisko nosaukumu transliterāciju uz latīņu alfabēta pamata, kuru pērnā gada pēdējos mēnešos aktīvi kritizēja valdību atbalstošie aktīvisti un blogeri, ziņoja raidstacijas "Radio Brīvība" baltkri...



Komentāri