lv
IRHhDn4nPKKy6ORDJCKGxphHvhUQNe21AIULcVYc
1039875

Apņēmies ēst veselīgāk, bet neizdodas: kā vienkārši mainīt uztura paradumus

Apņēmies ēst veselīgāk, bet neizdodas: kā vienkārši mainīt uztura paradumus
Janvāris daudziem sākas ar dažādu mērķu izvirzīšanu tikko sagaidītajam jaunajam gadam – kāds vēlas iemācīties jaunu valodu, cits nomainīt darbu, vēl kāds sportot vismaz trīsreiz nedēļā. Un tad ir tie, kas skaļi saka – “Šogad mūsu ģimene beidzot ēdīs veselīgāk!” – pārliecībā, ka nu vairs nekādu smalkmaizīšu, majonēzes restīšu un ļauno kartupeļu šķīvī nebūs. Bet vai tiešām nepieciešams būt tik krasiem savu uztura paradumu vērtējumā, ja mērķis ir ēst veselīgāk, nevis tievēt?
Mūsu sabiedrībai vēl ir nepieciešama diskusija par iecietību, pauž Kariņš
"Esmu pārliecināts, ka mūsu sabiedrība ir ļoti iecietīga, un mēs nemaz neesam tik aizspriedumaini kā viens otru turam aizdomās," komentējot kultūras un mākslas nozares pārstāvju vēstuli Kultūras ministram Naurim Puntulim (NA) par iekļaujošas sabiedrība...
Baltkrievijā dislocētās okupantu vienības, visticamāk, netiks izmantotas uzbrukumam pret Ukrainu, ziņo Lielbritānija
Lai gan Krievija Baltkrievijā uztur lielu skaitu spēku, tie lielākoties tiek iesaistīti apmācībās. Maz ticams, ka tie veidos būtisku uzbrukuma spēku, teikts jaunākajā izlūkošanas informācijā, kuru publicējusi Lielbritānijas Aizsardzības ministrija.
Maiami «Heat» ar spēlē realizētiem visiem 40 soda metieniem labo NBA rekordu
Maiami "Heat" otrdien uzvarā pār Oklahomasitijas "Thunder" laboja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) rekordu, trāpot visus 40 piešķirtos soda metienus, liecina līgas informācija.


Komentāri