lv
45gGnkFQpWAEcpwjPZ1mtdC6oaEbkH8f7muripW7
1035412

Deputāti diskutēs par 2023.gada valsts budžeta grafiku un paredzētajām nodokļu izmaiņām

Deputāti diskutēs par 2023.gada valsts budžeta grafiku un paredzētajām nodokļu izmaiņām
Rīga, 11.janv., LETA. Saeimas komisijās šodien paredzēts apspriest ar 2023.gada valsts budžetu saistītos jautājumus.

Rīga, 11.janv., LETA. Saeimas komisijās šodien paredzēts apspriest ar 2023.gada valsts budžetu saistītos jautājumus.

Pieprasījumu komisijā deputāti diskutēs par valsts budžeta sagatavošanas un pieņemšanas grafiku un paredzētajām nodokļu izmaiņām. Sēdē par minēto tematu vēstīs Finanšu ministrijas pārstāvji.

Diskusija notiks plkst.9 Jēkaba ielā 16, 303.telpā.

Līdzīgi Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija šodien uz sēdi aicinājusi finanšu ministru Arvilu Ašeradenu (JV), lai vēl pirms valsts budžeta projekta izskatīšanas parlamentā iepazītos ar aktuālo valsts finanšu situāciju, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā.

Komisijas sēdē plānots arī pārrunāt makroekonomiskās tendences, kā arī ieņēmumu un vispārējās valdības budžeta bilances šī gada un turpmāko divu gadu prognozes.

Budžeta komisijas sēde paredzēta daļēji attālināti plkst.10 Jēkaba ielā 6/8, 207.telpā.

LETA jau vēstīja, ka no 4.janvāra līdz 12.janvārim notiek diskusijas un jāpieņem lēmumi par valsts budžeta likumprojektā iekļaujamiem prioritārajiem pasākumiem 2023., 2024. un 2025.gadam, paredz valdības apstiprinātais grafiks.

Ministrijām maksimāli pieļaujamais valsts budžeta izdevumu kopējais apjoms 2023., 2024. un 2025.gadam jāaprēķina un jāiesniedz Finanšu ministrijā līdz 13.janvārim. Budžeta likumprojektu pakete jāsagatavo un jāiesniedz Ministru kabinetā līdz 19.janvārim.

Ministrijām valsts budžeta pieprasījumi 2023., 2024. un 2025.gadam jāsagatavo un jāiesniedz Finanšu ministrijā līdz 24.janvārim. Budžeta likumprojektu paketes izskatīšana Ministru kabinetā paredzēta 24. un 31.janvārī.

Valsts budžetu un to pavadošos dokumentus valdībā plānots apstiprināt 7.februārī. Budžeta likums un pavadošie dokumenti Saeimā jāiesniedz 9.februārī.

Sociālo lietu komisija ar labklājības ministri pārrunās prioritāros pasākumus labklājības jomā
Rīga, 11.janv., LETA. Saeimas Sociālo un darba lietu komisija šodien plkst.10 ar labklājības ministri Eviku Siliņu (JV) pārrunās 2023.gada prioritāros pasākumus labklājības jomā, aģentūru LETA informēja Saeimas Preses dienestā.

Rīga, 11.janv., ...

Lemjot par LiepU turpmāko attīstību, aicina rūpīgi izvērtēt visus modeļus un rast labāko risinājumu
Rīga, 10.janv., LETA. Lemjot par Liepājas Universitātes (LiepU) turpmāko attīstību, ir rūpīgi jāizvērtē visi apvienošanas modeļi un jārod labākais risinājums, šodien Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Augstākās izglītības, zinātnes un c...
Diviem ceļu policistiem nemaina divarpus gadu cietumsodu par kukuļošanu
Augstākās tiesas (AT) Krimināllietu departaments otrdien atstāja negrozītu Rīgas apgabaltiesas 2021. gada 14. decembra spriedumu, ar kuru divi apsūdzētie ceļu policisti atzīti par vainīgiem kukuļa pieprasīšanā un pieņemšanā no automašīnas šofera un sod...


Komentāri