lv
uvVtUZBmeC7d3ucfpHUDhRQ2LaFwFkV89KoKOeOQ
1030294

Trešdien Latvijā pastiprināsies dienvidu vējš

Trešdien Latvijā pastiprināsies dienvidu vējš

Trešdien Latvijā saglabāsies apmākušās debesis un laiks kļūs vējaināks, prognozē sinoptiķi. Dienas gaitā dienvidu vēja ātrums brāzmās palielināsies līdz 12-17 metriem sekundē.

Daudzviet gaidāmi nelieli nokrišņi, arī atkala. Vairāk nokrišņu būs naktī Latgalē, kur galvenokārt snigs. Valsts rietumu un centrālajā daļā naktī veidosies migla.

Gaisa temperatūra naktī un dienā būs 0..+4 grādi, valsts austrumos 0..-4 grādi.

Rīgā trešdien nav gaidāmi būtiski nokrišņi, naktī un no rīta laiks būs miglains. Trešdienas pēcpusdienā dienvidu vējš brāzmās pastiprināsies līdz 14 metriem sekundē. Gaisa temperatūra būs +1..+2 grādi.

Tukumniekiem būs prieks! Labiekārtos tirgus stāvlaukumu

Tukuma novada pašvaldība par nepilniem 20 tūkstošiem eiro pagājušā gada nogalē noslēgusi līgumu par Tukuma tirgus stāvlaukuma Raiņa ielā 7 labiekārtošanu, un ir sākti būvniecības sagatavošanas darbi.

Šobrīd teritorija ir ierobežota un ir izstrādāts būve...

Ēdināšanas nozare patlaban strādā ar zaudējumiem

Ēdināšanas nozares uzņēmumi patlaban strādā ar zaudējumiem un lielai daļa ēdinātāju ir kļuvuši par nodokļu parādniekiem, atzina Latvijas Restorānu biedrības (LRB) prezidents Jānis Jenzis.

Viņš skaidroja, ka Latvijā pievienotās vērtības nodokļa (PVN) lik...

Pie valsts aizsardzības sistēmas ieviešanas jāstrādā ātrāk un efektīvāk, uzskata Rajevs
Visaptverošas valsts aizsardzības sistēmas ieviešanas progress ir nepieciešams ātrāks un efektīvāks, pauda Saeimas Visaptverošas valsts aizsardzības apakškomisijas priekšsēdētājs Igors Rajevs (AS).


Komentāri