lv
IPnxrN2of8sXpWndtkEKPiX8IIVcnsKd30CJDTVe
102767

Svētki gardēžiem! Siguldas novadā notiks restorānu nedēļa

Svētki gardēžiem! Siguldas novadā notiks restorānu nedēļa

Jau šajā nedēļas nogalē, desmit dienu garumā, no 11. līdz 20.novembrim notiks Siguldas novada restorānu nedēļa, kurai šoruden ir devīze "Mūsu saknes", informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļā.

Gardēžus aicinās seši Siguldas novada un tās apkaimes restorāni, proti, "Gadalaiki", "Kungu rija", viesnīcas "Sigulda" restorāns, Mālpils muižas restorāns, kā arī Bīriņu pils restorāns un gastro grilbārs "Kokos".

Ikviens Siguldas novada iedzīvotājs un tā viesis ir aicināts baudīt trīs ēdienu maltīti par īpašu piedāvājuma cenu 30 eiro.

Restorānu nedēļa ir īpaša ne tikai ar demokrātisko cenu piedāvājumiem par restorāna klases maltīti, bet arī "Mūsu saknes" ēdienkartes atšķiras no uzņēmumu ikdienā piedāvātā ēdienu klāsta. Šoruden ēdienkartēs parādās daudzveidīgas tekstūras un aktuālās sezonas noskaņas - stores buljonzupa ar zivju izlasi un vēžu astēm, pērļu vistas krūtiņa ar rudens saknēm un lauku krējumu vai ceptas bietes.

Siguldas novada restorāni ir sagatavojuši arī konkursus gardēžiem, kuru laikā būs iespēja tikt pie vakariņām divām personām īpašajam restorānu nedēļas piedāvājumam kādā no restorāniem.

Iepazīties un sekot līdzi "Mūsu saknes" piedāvājumiem var pašvaldības mājaslapā tūrisma sadaļā "www.tourism.sigulda.lv" vai "Facebook" profilā "SiguldasTurisms".

Pirms došanās uz izvēlēto restorānu, nepieciešams veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju.

Cilvēki sašutumā: Purvciemā zem jaunā pārvada kārtējo reizi iesprūst tehnika

Purvciemā otrdienas pēcpusdienā zem topošā pārvada iestrēgusi kravas automašīna, kura vedusi frontālo iekrāvēju, vēsta Valsts policija.

Ap pulksten 13 policijā saņemta informācija, ka Ieriķu ielā noticis satiksmes negadījums. Negadījumā cietušu cilvēku ...

Sarunas ar AS strupceļā? Kariņam esot padomā arī citi koalīcijas modeļi

Ministru prezidentam Krišjānim Kariņam (JV) ir padomā arī citi koalīcijas modeļi, ja šodien gaidāmās sarunas ar "Apvienotā saraksta" (AS) Saeimas frakcijas deputātiem izgāzīsies, tā politiķis sacīja intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes".

Kariņš atklāj...

Desantiss pārvēlēts Floridas gubernatora amatā; 'sarkanais vilnis' ASV vidustermiņa vēlēšanās nav noticis
ASV otrdien notikušajās vidustermiņa vēlēšanās par Floridas štata gubernatoru tika ievēlēts līdzšinējais gubernators republikānis Rons Desantiss, ziņoja telekanāli ABC un CNN.


Komentāri