lv
HQVKyOvvnQacrclfbRIYcNcas2HApmnOzKJTVYVR
102748

Kādēļ Krievijas flote turpina izgāzties karā pret Ukrainu? Pulksten 16 'Komandcentrā' viceadmirālis Zeibots

Kādēļ Krievijas flote turpina izgāzties karā pret Ukrainu? Pulksten 16 'Komandcentrā' viceadmirālis Zeibots
Oktobra nogalē Krievijas Melnās jūras kara flote piedzīvoja kārtējo apkaunojošo izgāšanos - Ukrainas bezpilota "dronu" uzbrukumā cieta vismaz trīs okupētās Krimas pilsētas Sevastopoles ostā stāvoši karakuģi. Pēc tam Krievija paziņoja, ka izstājas no "labības darījuma", kas ļāva Ukrainai eksportēt ražu pa Melno jūru, bet jau dažas dienas vēlāk, nostāju atkal mainīja, un darījumā "iestājās". Kādēļ agresorvalsts ar teorētiski milzīgu pārsvaru Melnajā jūrā turpina zaudēt kuģus ukraiņu uzbrukumos? Vai tiešām Krievija no sava flagmaņa "Moskva" nogremdēšanas neko nav mācījusies? Par to Ansis Īvāns raidījumā "Komandcentrs" pulksten 16 runā ar bijušo Nacionālo bruņoto spēku komandieri viceadmirāli Gaidi Andreju Zeibotu.
LDDK aicina pagaidām vēl necelt minimālo algu
Latvijas Darba devēju konfederācija (LDDK) nosūtījusi aicinājumu Valsts prezidentam neizsludināt 27. oktobrī Saeimā apstiprināto likumprojektu "Grozījumi Darba likumā", kas paredz minimālās algas palielināšanu, "Delfi Bizness" informēja organizācijā....
Krimas tilts nebūs pilnībā izmantojams vismaz līdz septembrim, ziņo britu izlūki
Krievijas centieni salabot Krimas tiltu turpinās, taču maz ticams, ka tas pilnībā darbosies vismaz līdz 2023. gada septembrim, teikts jaunākajā izlūkošanas informācijā, kuru publicējusi Lielbritānijas Aizsardzības ministrija.
Foto: VID liedz Latvijā ievest nedeklarētu naudu – 57 300 eiro
Veicot kontroles pasākumus uz Latvijas – Krievijas robežas, Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Muitas pārvaldes amatpersonas novērsa kādas personas mēģinājumu nedeklarējot ievest skaidru naudu – vairāk nekā 57 300 eiro, portāls "Delfi" uzzināja VID.


Komentāri