lv
QF3K71NTNTGvwrFHwQOF9TZRV2E9VKBQrzpEuWwf
1026454

Krievijas raķešu triecienā Kramatorskai nogalināti divi cilvēki

Krievijas raķešu triecienā Kramatorskai nogalināti divi cilvēki

Krievijas karaspēks pirmdien ar raķetēm apšaudīja Doneckas apgabala Kramatorskas pilsētu, nogalinot divus cilvēkus, paziņoja Ukrainas prezidenta birojs.

Tika arī publiskotas trieciena vietas fotogrāfijas, kurās redzama raķetes izsista bedre, ugunsgrēks un postījumi.

"Raķešu trieciens pilsētai. Okupanti trāpīja [ielas] braucamajai daļai un automobilim ar cilvēkiem. Divi cilvēki, kas atradās mašīnā, gāja bojā," teikts prezidenta biroja paziņojumā.

Doneckas apgabala kara administrācijas vadītājs Pavlo Kirilenko paziņoja, ka okupanti veikuši raķešu triecienus Kramatorskai un Kostjantiņivkai. Kostjantiņivkā raķetes nokrita aiz pilsētas robežas, un šajā pilsētā neviens nav cietis.

Okupanti pirmdien veica septiņus raķešu triecienus Kramatorskai un divus - Kostjantiņivkai. Kramatorskā tika nodarīti postījumi izglītības iestādei, rūpniecības objektam un garāžu kooperatīvam, bet Kostjantiņivkā trieciens trāpīja rūpniecības zonai.

Ķīnas iebrukumam Taivānā, gaidāms fiasko, ja salai palīdzēs ASV

Ķīnas hipotētiskais iebrukums Taivānā, visticamāk, cietīs neveiksmi, ja ASV palīdzēs aizstāvēt salu, tomēr arī Savienoto Valstu bruņoto spēku zaudējumu būs smagi, prognozē ASV domnīcas "Stratēģisko un starptautisko studiju centrs" (CSIS) eksperti.

Visi ...

Porziņģis komentē spēli pret Pelicans: Pirmais, kas nāk prātā - kļūdas (+VIDEO)

Vašingtonas "Wizards" komandas izpildījums pirmdienas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā bija slikts, pēc zaudējuma secināja latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis.

Jau ziņots, ka Porziņģis pirmdien izcēlās ar 23 punktiem un desmit atlēkuša...

Iedzīvotājiem pieejamas bezmaksas juridiskās konsultācijas. Kādas tieši?

Laika posmā no janvāra līdz decembrim Latvijas iedzīvotāji varēs saņemt bezmaksas juridiskās konsultācijas, zvanot uz biedrības "Skalbes" atbalsta tālruni noziegumos cietušajiem, informēja krīžu un konsultāciju centra "Skalbes" atbalsta tālruņa noziegu...



Komentāri