lv
RpT74FCBQcZDrqzflA33aQwFTghSNyHuuCInS7fy
1026427

'Vagner’ maina uzbrukuma stratēģiju: pašnāvnieciska, bet efektīvāka, spriež žurnālists

'Vagner’ maina uzbrukuma stratēģiju: pašnāvnieciska, bet efektīvāka, spriež žurnālists
Kremļa izlolotais militārais uzņēmums "Vagner" ir mainījis savu kaujas taktiku Ukrainā, kur pēdējos mēnešus mērķtiecīgi uzbrūk Donbasa apdzīvotajām vietām Bahmutai un Soledarai. Taktika kļuvusi nosacīti gudrāka, apgrūtina ukraiņu karavīrus un tai ir arī zināms efekts, tomēr cilvēka dzīvībai šajā shēmā nav atvēlēta nekāda vērtība. Visi okupantu resursi šobrī arī mesti vienā virzienā – uz Soledaru, uzskata ukraiņu politologs un žurnālists Tarass Berezovecs.
Palīdzēt pieņemt lēmumus – cilvēkiem ar garīga rakstura traucējumiem būs jauns pakalpojums
Latvijā ieviesīs jaunu pakalpojumu – atbalsta personas lēmumu pieņemšanā cilvēkiem ar garīga rakstura traucējumiem, otrdien, 10. janvārī, lēma valdība.
Ernests Gulbis: atnākot uz LTS, kase bija tukša
Latvijas tenisists un Latvijas Tenisa savienības (LTS) prezidents Ernests Gulbis pirmdien, 9. janvārī, intervijā LTV raidījumā "Sporta studija" atzina, ka LTS kase bijusi tukša, kad viņš 2022. gada rudenī pārņēma šīs sporta biedrības vadību.
Barikāžu laiku Rīgā atcerēsies ar koncertiem, piemiņas ugunskuriem un filmas «Janvāris» seansiem
Janvāris ir barikāžu atceres mēnesis, tāpēc Rīgā notiks vairāki šiem trauksmainajiem notikumiem veltīti pasākumi, no kuriem vieni no lielākajiem būs ar pašvaldības atbalstu rīkotie koncerti Rīgas Domā un Mazajā ģildē. Tāpat ikviens aicināts apmeklēt ar...


Komentāri