lv
GEc7pr0Vm6YXSjJEIGLW4VBwcOzmSE4M8kQ1melV
1018744

Kā aizbēgt no Santorini tūristu pūļiem un atklāt salas noslēpumus

Kā aizbēgt no Santorini tūristu pūļiem un atklāt salas noslēpumus
Tūristu pūļi Santorini salā dažviet ir absolūti neizbēgama parādība, tomēr ne visur. Lai neiekļūtu jandāliņā, kur satrakojušies tūristi ķer un grābj visu pēc kārtas, pēcāk cenšoties tikt pie galdiņa restorānā ar pašu labāko skatu vai iegremdēties baseinā ar visdzidrāko ūdeni, jāzina īstās vietas, uz kurām doties. Ja meklē mieru un klusumu, Pirgosa un Emporio būs lieliska izvēle, kas ne tikai ļaus ielūkoties salinieku ikdienā, bet arī apburs ar neierastām arhitektūras formām, par ko jo īpaši līksmos fotografēšanas entuziasti. Šie ciemi ir vietējo iedzīvotāju labi glabāts noslēpums.
Brazīlijas policija nojaukusi protestētāju nometni un aizturējusi 1200 cilvēkus

Brazīlijas policija pirmdien nojaukusi protestētāju nometni pie armijas štāba Braziljā un aizturējusi aptuveni 1200 cilvēkus.

Protestējot pret Luisa Inasiu Lulas da Silvas inaugurāciju prezidenta amatā, kas notika 1.janvārī, Žaira Bolsonaru atbalstītāji...

Kariņš: Budžetā papildu līdzekļus ieguldīsim aizsardzībā, iekšējā drošībā, veselībā, izglītībā un zinātnē
Rīga, 9.janv., LETA. 2023.gada valsts budžetā papildu līdzekļus ieguldīsim aizsardzībā, iekšējā drošībā, veselībā, izglītībā un zinātnē, šodien pēc koalīcijas partiju sanāksmes žurnālistiem pavēstīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

R...

Nīderlande piešķīrusi apraides licenci 'TV Rain'
Nīderlande piešķīrusi apraides licenci Krievijas neatkarīgajai programmai "Doždj" ("Дождь"/"TV Rain"), pirmdien vēsta Latvijas Televīzijas "Nakts ziņas"


Komentāri