lv
e0E1fKiJJKZMVMCrnFEeJzRb0GvlwBFwtfShCf45
1016138

RAKUS pagaidām vadīs ārsts Aleksejs Višņakovs; cer atrisināt konfliktu ar onkologiem

RAKUS pagaidām vadīs ārsts Aleksejs Višņakovs; cer atrisināt konfliktu ar onkologiem
"Mēs nedrīkstam pazaudēt nevienu sanitāru, nevienu māsu, nevienu ārstu no tām komandām, kuras šobrīd strādā," sacīja jaunieceltais Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) valdes priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs, slimnīcas ārsts un Neatliekamās medicīnas un pacientu uzņemšanas klīnikas vadītājs Aleksejs Višņakovs. Viņš uz laiku iecelts par slimnīcas vadītāju, un tieši uz viņu tiek liktas lielas cerības konflikta starp mediķiem un slimnīcas valdi atrisināšanā.
Telefona un interneta sakaru traucējumus šodien skaidro ar cilvēciskas kļūdas izraisītu avāriju
Šodien tehnoloģiskas problēmas dēļ lielai daļai Latvijas sabiedrības bija traucēti gan telefona, gan interneta sakari. Avārija notika darbu laikā, un to izraisīja cilvēciska kļūda.
Ķīnai atverot robežas, Eiropa gatavojas tūristu pieplūdumam
Ķīna svētdien, 8. janvārī, pēc trīs gadu pārtraukuma Covid-19 dēļ atvērusi savas robežas ceļotājiem. Vai Eiropa ir gatava ķīniešu tūristu pieplūdumam?
Gada balvu mākslas kritikā saņem Valda Čakare; Jaunās kritiķes veicināšanas balvu – Sofija Kozlova
Normunda Naumaņa Gada balvu mākslas kritikā saņem Valda Čakare, Jaunās kritiķes veicināšanas balva piešķirta Sofijai Kozlovai, informēja balvas pārstāvji. Balvas tika pasniegtas 9. janvārī sarīkojumā "NN Nakts" Jaunajā Rīgas teātrī.


Komentāri