lv
PDy1frFOxBcagGJWNq4nGhG8LAnqS8WhIHVkWR10
101560

Trešdien līs maz, vairāk nokrišņu būs vakarā. Cik silts būs?

Trešdien līs maz, vairāk nokrišņu būs vakarā. Cik silts būs?

Trešdien vietām Latvijā uzlīs, vairāk līs vakarā, īpaši Kurzemē, prognozē sinoptiķi.

Debesis klās mākoņi, caur tiem daudzviet izsprauksies saules stari. Saglabāsies lēns līdz mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš.

Maksimālā gaisa temperatūra būs +9..+13 grādi.

Rīgā gaidāma mākoņaina diena, brīžiem iespējams neliels lietus. Pūšot lēnam līdz mērenam dienvidu, dienvidrietumu vējam, gaisa temperatūra pakāpsies līdz +11..+12 grādiem.

Eiropas ziemeļrietumos ir liels ciklons, dienvidaustrumos - plašs anticiklons. Atmosfēras spiediens Latvijā no 1008 hektopaskāliem Kurzemes ziemeļos līdz 1014 hektopaskāliem Latgales dienvidos (jūras līmenī).

12 novērojumu stacijās labots 9. novembra siltuma rekords; diena būs mākoņaina
Naktī uz trešdienu visā valstī gaisa temperatūra sasniedza +10..+12 grādus, daudzviet – tai skaitā galvaspilsētā – pārspējot 9. novembra maksimālās temperatūras rekordu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.
Kolēģi izmeklē kolēģu noziegumus – revidenti mudina uzlabot izmeklēšanas iestāžu sistēmu
Potenciāla jeb ļoti iespējama interešu konflikta dēļ nav pieļaujams, ka kolēģi izmeklē kolēģu izdarītus noziedzīgus nodarījumus, pēc revīzijas par Latvijas izmeklēšanas iestāžu sistēmu pauž Valsts kontrole.
Valsts kontrole: Noziegumu efektīvākai izmeklēšanai sistēmā nepieciešamas izmaiņas
Latvijas izmeklēšanas iestāžu sistēmā var un vajag veikt izmaiņas, lai noziedzīgu nodarījumu izmeklēšanu varētu veikt efektīvāk. To lietderības revīzijā secinājusi Valsts kontrole (VK). Tāpat revīzijas rezultāti apliecina, ka ir jāveic izmaiņas, par ku...


Komentāri