lv
Z9Ro6hR06weqqMuEDFiwDPaXAkle3onz1XD2mEZH
1014933

Gaidāms pirmatskaņojums koncertam «Zemītis. Kaspars Zemītis. 50 atspulgi»

Gaidāms pirmatskaņojums koncertam «Zemītis. Kaspars Zemītis. 50 atspulgi»

Ģitārists Kaspars Zemītis savā dzimšanas dienā - 14.februārī, mūzikas namā "Daile" pirmatskaņos koncertprogrammu "Zemītis. Kaspars Zemītis. 50 atspulgi", kas tapusi kopā ar mūziķa dēliem, informēja mūzikas nama direktores vietniece Ieva Majore.

Viņa norāda, ka Zemītis ir Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas Akadēmijas docents. Turklāt viņš ir izdevis trīs solo albumus.

Ģitārists jau sadarbojies ar mūzikas namu "Daile" koncertprogrammā "Kamēr vien gliemeži skrien…" ar Daumantu Kalniņu, izpildot Imanta Kalniņa dziesmas, koncertprogrammā "Motīvs balsij un ģitārai", kurā šai programmai radījis dziesmas aktiera Kaspara Znotiņa izpildījumam, programmā "Citādas debesis, tā pati dvēsele" ar aktieriem Ausmu Kantāni un Vili Daudziņu un akustisko ģitāru trio "AG 3’0" koncertprogrammā, piedaloties ģitāristiem Aivaram Hermanim un Mārcim Auziņam.

Koncerti "Zemītis. Kaspars Zemītis. 50 atspulgi" 14.februārī notiks mūzikas namā "Daile", 19.februārī - koncertzālē "Latvija" un 5.martā - Vidzemes koncertzālē "Cēsis".

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīze" kasēs un tīmekļvietnē bilesuparadize.lv.

Tavars saskata nepieciešamību pēc ministra biedra digitālajos jautājumos

"Valsts līdzekļu ietaupīšanai" būtu noderīgi izveidot ministra biedra amatu digitālajos jautājumos, šādu nostāju pirmdien pēc koalīcijas sanāksmes žurnālistiem pauda "Apvienotā saraksta" (AS) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Edgars Tavars.

Tavars norādī...

Dumpis: Latvijas notekūdeņos konstatētas ASV un Lielbritānijā dominējošā omikrona mutācijas
Latvijas notekūdeņos konstatētas ASV un Lielbritānijā dominējošā Covid-19 omikrona paveidam raksturīgās mutācijas, sacīja Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas infektologs Uga Dumpis.
Polija varētu piegādāt Ukrainai «Leopard» tankus no saviem krājumiem
Polijas prezidents Andžejs Duda pirmdien sarīkoja Nacionālās drošības padomes tikšanos, lai apspriestu situāciju Ukrainā. Kā paziņojusi Polija, Ukraina varētu no tās saņemt nelielu skaitu vācu tanku "Leopard". Par to paziņojis Polijas prezidenta kancel...


Komentāri