lv
SzX3vbrA21ltzFMVp9mL0sveaVjuCunMxSeKypVX
1013016

Bez maksas! CSDD Ziemas braukšanas konsultācijas notiks Liepājā

Bez maksas! CSDD Ziemas braukšanas konsultācijas notiks Liepājā

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) šonedēļ no 12. līdz 15.janvārim organizē bezmaksas ziemas braukšanas konsultācijas Liepājā, informēja CSDD pārstāvji. Konsultācijas Liepājā notiks Pulvera ielā 8.

Nodarbībā drīkst piedalīties jebkurš autovadītājs ar savu transportlīdzekli, kas aprīkots ar ziemas riepām ar derīgu tehnisko apskati un obligāto civiltiesisko apdrošināšanu. Vēlams uz nodarbību ierasties ērtos, braukšanai atbilstošos apavos un siltā apģērbā.

Nodarbības notiks 12. un 13.janvārī plkst.12, 14 un 16, kā arī 14. un 15.janvārī plkst.11, 13 un 15.

Pieteikšanās nodarbībām iespējama elektroniski "https://www.mittoevents.com/csdd-ziemas-konsultacijas-drosa-brauksana/registracija-liepaja" un ir obligāta.

Konsultācijas šajā ziemas periodā jau aizvadītas Rīgā, Rēzeknē, Madonā un Valmierā, kur tās kopā apmeklējuši vairāk nekā 550 autovadītāji.

Konsultācijas janvārī vēl plānotas arī Jelgavā, Siguldā, Daugavpilī un Talsos.

Konsultācijas ziemas apstākļos CSDD autovadītājiem nodrošina kopš 2015.gada, un šajā laikā individuālās braukšanas prasmes uzlabojuši vairāk nekā 5000 autovadītāju. Konsultācijas autobraucējiem tiek nodrošinātas bez maksas, un tās tiek finansētas no Ceļu satiksmes drošības padomes līdzekļiem.

Graube: uzbrukuma operāciju realizēšanai ukraiņiem ir vajadzīgi smagie tanki

Rietumu piesolītās kājnieku kaujas mašīnas un vieglie tanki Ukrainai ir nepieciešami, taču plašu uzbrukuma operāciju realizēšanai ukraiņiem ir vajadzīgi arī smagie tanki, aģentūrai LETA atzina bijušais Latvijas Nacionālo bruņoto spēku komandieris Raimo...

Ķīna rīko plašus pret Taivānu vērstus manevrus

Ķīnas armija sarīkojusi vērienīgas kaujas trieciena mācības, nosūtot Taivānas virzienā kara aviācijas lidmašīnas un karakuģus, pavēstīja Ķīnas un Taivānas aizsardzības ministrijas.

Manevri laika ziņā sakrīt ar Vācijas parlamenta delegācijas ierašanos Ta...

Latvijā palielināsies nokrišņu daudzums

Naktī uz otrdienu Latviju no dienvidiem šķērsos nokrišņu zona - gaidāms sniegs un sasalstošs lietus, vietām snigs stipri, prognozē sinoptiķi.

Dienā nokrišņi gadāmi galvenokārt valsts austrumu daļā. Ceļi būs slideni. Debesis saglabāsies apmākušās, daudzv...



Komentāri