lv
FAC7YUIU4GjaA7OOqZ689nFIS81OmNWsWFuTTPcK
1013012

Vakar reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi. Ir cietušie, arī dzērājšoferi

Vakar reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi. Ir cietušie, arī dzērājšoferi

Pagājušajā diennaktī ceļu satiksmes negadījumos cietuši septiņi cilvēki, ziņo Valsts policijā.

Kopumā pagājušajā diennaktī reģistrēti 60 ceļu satiksmes negadījumi. 25 ceļu satiksmes negadījumi notikuši Rīgas reģionā, bet 15 - Zemgales reģionā.

Diviem pagājušajā diennaktī pieķertiem dzērājšoferiem konfiscēs automašīnas, bet trīs gadījumos tiks piedzīta to vērtība.

Transportlīdzeklis tiek konfiscēts, ja īpašnieks to vadījis stiprā alkohola reibumā - virs 1,5 promilēm -, jebkādā narkotisko vielu reibumā vai atteicies pārbaudīt apreibinošo vielu klātbūtni organismā.

Invaliditāte garīgu traucējumu dēļ – vai bezcerīga eksistence?
Cilvēki ar invaliditāti garīgās attīstības traucējumu dēļ Latvijā atrodas patiešām neapskaužamā situācijā. Viņu nodarbinātības līmenis ir ļoti zems, un regulāri nākas saskarties ar aizspriedumiem no līdzcilvēku puses. Kāda īsti ir situācija pašlaik, un...
Bulgārija tuvojas ārkārtas vēlēšanām
Bulgārija tuvojas ārkārtas vēlēšanām pēc tam, kad reformistu partija nespēja nodrošināt vairākumu parlamentā, lai izveidotu jaunu valdību, ziņo "Associated Press" (AP).
Uz CVK priekšsēdētāja amatu varētu kandidēt bijusī PBLA vadītāja Saulīte
Kā viena no Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētāja amata kandidātēm tiek izskatīta bijusī Pasaules Brīvo latviešu apvienības priekšsēdētāja Kristīne Saulīte.


Komentāri