lv
1rJt0TyyOc47LITQ1zoByDCDzFfoCOxzKzSNKSdM
1012394

Notiks galda spēles Icecool Latvijas čempionāts

Notiks galda spēles Icecool Latvijas čempionāts

14.janvārī no plkst.12 tirdzniecības centrā "Rīga Plaza" notiks galda spēles "Icecool" Latvijas čempionāts.

Kā norāda "Brain Games", čempionāta pamatturnīrs sastāv no četrām kārtām. Pēc pamatturnīra četri labākie spēlētāji izspēlēs finālu, noskaidrojot turnīra uzvarētāju.

Dalībai čempionātā nav vecuma ierobežojumu.

Pasākuma pieteikuma anketa un plašāka informācija par čempionātu pieejama tīmekļvietnē "brain-games.lv".

"Brain Games" radītā galda spēle "Icecool" ir ģimeņu un bērnu spēle pingvīnu tematikā. Spēlē ar knipi jāsit kauliņi pa 3D formāta laukumu, kas sakārtojas "kaste kastē". Galda spēle tika izdota pirms sešiem gadiem un ir saņēmusi vairāk nekā 20 starptautisku apbalvojumu, tostarp "Kinderspiel des Jahres" jeb tikusi atzīta par gada labāko galda spēli bērniem 2017.gadā.

Patlaban "Icecool" pieejama gan klasiskajā formātā, gan digitāli, ko "Brain Games" īstenojis sadarbībā ar Igaunijas digitālo spēļu attīstītāju "Simple Magic".

Kompānija "Brain Games" reģistrēta 2004.gadā, un tās pamatkapitāls ir 71 120 eiro, liecina informācija "Firmas.lv". Uzņēmums 2021.gadā strādāja ar 3,135 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 19,6% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt "Brain Games" peļņa pieauga par 25,6% - līdz 375 431 eiro. "Brain Games" vienīgais īpašnieks ir Egils Grasmanis.

AM plāno 2,77 miljonus eiro NATO drošības investīciju programmas projektiem

Aizsardzības ministrijai (AM) plāno pārdalīt atlīdzībai nepieciešamo finansējumu no 2019. līdz 2024.gadam 2,772 miljonu eiro apmērā no budžeta resora programmas "Nesadalītais finansējums Eiropas Savienības politiku instrumentu un pārējās ārvalstu finan...

Skumja vēsts. Miris amerikāņu rakstnieks Rasels Benkss

82 gadu vecumā miris pazīstamais amerikāņu rakstnieks Rasels Benkss, pavēstīja aizgājēja kolēģe rakstniece Džoisa Kerola Outsa.

Benkss "aizgāja no dzīves mierīgi savās mājās Ņujorkas štata ziemeļos", tviterī pauda rakstniece. Viņš miris sestdien.

"Es mī...

Ķīna rīko plašas pret Taivānu vērstas mācības
Ķīnas armija sarīkojusi vērienīgas kaujas trieciena mācības, nosūtot Taivānas virzienā kara aviācijas lidmašīnas un karakuģus, pavēstīja Ķīnas un Taivānas aizsardzības ministrijas.


Komentāri