lv
9I3i5VmB1KzPvQTr9HoAaPdu1H6jer8ov7SUzLpG
1009825

Starp klišejām un seklām balādēm. Dažas dziesmas, kurām ir cerības 'Supernovā'

Starp klišejām un seklām balādēm. Dažas dziesmas, kurām ir cerības 'Supernovā'
Gada sākums vienmēr liek uzdot pašus svarīgākos jautājumus. Vai šis gads būs labāks par iepriekšējo? Vai Jāņi šoreiz iekrīt darbadienās? Un, pats galvenais, – kurš šogad brauks uz "Eirovīziju"? Pirms dažām dienām publiskoti 15 "Supernovas" pusfinālisti, no tiem viens jau atkritis, tāpēc raudzīsim noskaidrot, kuri no atlikušajiem 14 ir galvenie favorīti.
Izsisti logi un atstādināts gubernators: Brazīlijas prezidents sola protestētājus sodīt
Pēc vairāku stundu ilgām sadursmēm Brazīlijas policijai izdevies atgūt kontroli pār valsts institūcijām, kuru telpās svētdien bija ielauzušies tūkstošiem eksprezidenta Žaira Bolsonaru atbalstīji. Savukārt prezidents Luišs Inasiu Lula solījis demonstran...
Publiskai apskatei atvērta Benedikta XVI kapavieta Vatikānā
Ticīgajiem un citiem interesentiem  no svētdienas ir iespēja apmeklēt bijušā Romas Katoļu baznīcas pāvesta Benedikta XVI kapavietu Vatikānā. Viņš Svētā Pētera Bazilikā tika apglabāts ceturtdien.
Turpinās skatīt LU rektora krimināllietu

Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsēta šodien plkst.10.30 plāno skatīt Latvijas Universitātes (LU) rektora Indriķa Muižnieka krimināllietu par pabalstu nelikumīgu izmaksu no darba aizejošajiem augstskolas darbiniekiem, informē tiesā.

Pret Muižnieku...



Komentāri