lv
DywfCpD3KCBq7Q4XDAAbyyCnZxM8U16ki3Ztv82Q
1009206

Traģiskais ugunsgrēks Liepājā, kurā bojā gāja sieviete - skaidrības nav (+FOTO)

Traģiskais ugunsgrēks Liepājā, kurā bojā gāja sieviete - skaidrības nav (+FOTO)

Neapdomīga rīcība ar uguni jau atkal kļuvusi par traģiska ugunsgrēka iemeslu. Šoreiz nelaime piemeklēja daudzdzīvokļu namu Liepājā. Visi nama iedzīvotāji palika bez pajumtes, bet kādai sirmgalvei ugunsgrēks izrādījās liktenīgs, vēsta TV3 raidījums “Degpunktā”.

Dūmu mutuļi un liela, atklāta liesma – tā 5. janvāra vakara notikumus Liepājā, Klaipēdas ielā, atceras apkārtnes iedzīvotāji. Dega 33.nama pirmā stāva dzīvoklis, koka kāpnes un bēniņi 80 kvadrātmetru platībā.

Mājas iedzīvotāja Iveta stāsta, ka ap astoņiem vakarā gatavojusi vakariņas, kad sajutusi dūmus, atverot durvis, viss bijis vienos dūmos. Iveta aizgādāja prom no dzīvokļa bērnus, kad izsprāga ārā dzīvokļa durvis un viņa pati lēca ārā pa logu.

No sadūmotās telpas ēkas otrajā stāvā ugunsdzēsēji izglāba divus cilvēkus. Vēl divi mājinieki, lai arī cietuši, no nama izkļuva pašu spēkiem. Savukārt vienu no degošā dzīvokļa iemītniekiem glābt neizdevās – tā bija kāda sirmgalve.

Iveta stāsta, ka bojāgājusī ir invalīde, kura dzīvoklī dzīvoja kopā ar vīru un dēlu. Nav zināmi ugunsgrēka izcelšanās iemesli.

Blakus mājas iedzīvotāja Laura atzīst, ka tur dzīvoja pāris, kas bija iecienījuši lietot grādīgos dzērienus.

Ugunsgrēka bīstamību palielināja blīvā apbūve – ar koku apdarinātās mājas ir viena blakus otrai.

Blakus mājas iedzīvotāja Laura saka, ka bija bažas, ka liesmas nepārnāk uz otru – viņu – māju. Bet četras ugunsdzēsēju mašīnas sniedza nelielu mierinājumu, tomēr vēja un citu apstākļu dēļ nekad neko nevar zināt. Paldies Dievam, viņu māja nav cietusi.

Valsts policijā par notikušo ir uzsāks kriminālprocess un tiek skaidroti negadījumi apstākļi, taču šobrīd neviena informācija neliecina, ka būtu veikta ļaunprātīga dedzināšana.

Savukārt mājas iedzīvotāji savos mitekļos atgriezties vairs šobrīd nevar.

Pirmdienas joku deva

Smejies vesels!

###

Nauda mani nav samaitājusi. Pat nav mēģinājusi…

###

Tautas ticējums. Ja no rīta pēc ballītes zobu suka nekādi nelien mutē, tad tā ir apavu birste…

###

Pulksten 8.30 grūtniecības tests parādīja, ka sieva ir stāvoklī, bet pulksten 11.1...

Ušakovs neizslēdz politisko sadarbību ar jaunajā Saeimā ievēlēto Šleseru

Eiropas Parlamenta (EP) deputāts, bijušais Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) neizslēdz sadarbību ar jaunajā Saeimas sasaukumā ievēlēto deputātu Aināru Šleseru (LPV).

Ušakovs TV3 raidījumā "900 sekundes" sacīja, ka ideja par politisko spēku konsolidāciju ir at...

Liksim implantus vai noslīpēsim veselos blakus zobus?
Ir viens vai vairāki trūkstoši zobi mutē? Vai tiešām šajā gadījumā vienīgais risinājums ir zoba implants? Kādas ir zoba implanta alternatīvas, un ko tas praktiski nozīmē vēl esošajiem veselajiem zobiem? Atbildes uz šiem jautājumiem sniedz Āgenskalna zo...


Komentāri