lv
zubqolE3mkTk18rcuRjLA50I0ycQ9mKhJGnyRNxK
1005373

Vēlēs divu Rīgas domes komiteju vadītāju vietniekus

Vēlēs divu Rīgas domes komiteju vadītāju vietniekus
Rīga, 9.janv., LETA. Šodien plānots ievēlēt divu Rīgas domes patstāvīgo komiteju vadītāju vietniekus.

Rīga, 9.janv., LETA. Šodien plānots ievēlēt divu Rīgas domes patstāvīgo komiteju vadītāju vietniekus.

Plkst.13 divu vietnieku vēlēšana paredzēta Satiksmes un transporta lietu komitejā, bet plkst.15 - Pilsētas attīstības komitejā.

Pēc aģentūras LETA rīcībā esošās informācijas, priekšsēdētāja vietnieka amatiem Satiksmes un transporta lietu komitejā tiks virzīta Justīne Panteļējeva (PP) un Zane Pūpola (PP), savukārt Pilsētas attīstības komitejā - Agnese Logina (PP) un Edgars Štelmahers (NA/LRA).

Pārmaiņas komitejās saistītas gan ar vairāku deputātu aiziešanu strādāt uz Saeimu, gan arī Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas vadītājas maiņu.

Notiks dabas lieguma "Lubāna mitrājs" dabas aizsardzības plāna sabiedriskā apspriešana
Rīga, 9.janv., LETA. No šodienas līdz 8.februārim notiks īpaši aizsargājamās dabas teritorijas dabas lieguma "Lubāna mitrājs" dabas aizsardzības plāna 2023.-2035.gadam sabiedriskā apspriešana, aģentūru LETA informēja SIA "Enviroprojekts".

Rīga,...

Pirmdien laiku pa laikam snigs; vietām gaidāma atkala
Pirmdien dienā bieza mākoņu sega pilnībā aizklās debesis. Palaikam snigs, vietām arī būs atkala – sasalstošs lietus, liecina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.
Valsts prezidents tiksies ar valdošās koalīcijas frakciju pārstāvjiem
Rīga, 9.janv., LETA. Valsts prezidents Egils Levits šodien Rīgas pilī tiksies ar Saeimas valdošās koalīcijas frakciju pārstāvjiem, liecina Valsts prezidenta darba kārtība.

Rīga, 9.janv., LETA. Valsts prezidents Egils Levits šodien Rīgas pilī ti...



Komentāri