lv
KAwtr34NFP1d7O1pA1vVTL75wqFFr0Br1zmPSSis
1000253

Pirmdien Latvijā gaidāms neliels sniegs un atkala. Cik silts būs?

Pirmdien Latvijā gaidāms neliels sniegs un atkala. Cik silts būs?

Pirmdien Latvijā būs apmācies laiks un daudzviet gaidāmi nelieli nokrišņi - pārsvarā sniegs, bet vietām līs sasalstošs lietus, prognozē sinoptiķi.

Stiprāki nokrišņi gaidāmi naktī un no rīta Kurzemē. Ceļi būs slideni. Spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dzeltenais brīdinājums par apledojumu.

Pūtīs mēreni stiprs dienvidaustrumu vējš ar brāzmām 9-14 metri sekundē.

Minimālā gaisa temperatūra naktī būs 0..-5 grādi, austrumu novados līdz -10 grādiem. Maksimālā temperatūra dienā +2..-3 grādi, valsts austrumos līdz -6 grādiem.

Rīgā 2023.gada otrajā pirmdienā gaidāms apmācies laiks un brīžiem iespējami nelieli nokrišņi, apledojums. Dienvidaustrumu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu līdz 13 metriem sekundē. Gaisa temperatūra -4 grādi naktī un -2 grādi dienā.

Liepājas teātrī režijā debitēs Matīss Budovskis - ar izrādi Dziesmu svētki

Liepājas teātrī jau vairāk nekā mēnesi strādā režisors Matīss Budovskis, iestudējot Rasas Bugavičutes-Pēces lugu "Dziesmu svētki". Šī ir jaunā režisora debija profesionālajā teātrī, lai arī liepājniekiem viņš pazīstams kā Elmāra Seņkova asistents izrād...

Ukraina ziņo par diviem nogalinātiem; Krievija – par 600 ukraiņu karavīru nogalināšanu
Ukrainas amatpersonas paziņojušas, ka vismaz divi cilvēki svētdien zaudējuši dzīvību Krievijas uzbrukumos valsts austrumos, savukārt Krievijas armija uzstāj, ka raķešu triecienos iznīcinājušas ukraiņu karavīru barakas, nogalinot 600 cilvēku.
Amazon likvidēs vairāk nekā 18 000 darbavietu, daļu - arī Eiropā

ASV interneta tirdzniecības uzņēmums "Amazon" trešdien paziņoja, ka likvidēs vairāk nekā 18 000 darbavietu, ņemot vērā neskaidro ekonomisko situāciju.

Daļu darbavietu paredzēts likvidēt Eiropā, un ietekmētie darbinieki tiks informēti, sākot no 18.janvā...



Komentāri